Info voor artsen

Maag-Check® is een immunochromatografische sneltest voor een kwalitatieve ja/nee bepaling van Helicobacter Pylori in volbloed. De test toont betrouwbaar de aanwezigheid van IgG antilichamen aan in een druppel bloed. De test kent een klinisch gevalideerde betrouwbaarheid van meer dan 97%. De test is uitermate geschikt (weinig belastend) om de zeer specifieke antistoffen aan te tonen. Ook na behandeling, na gebleken diagnose, kan de test ingezet worden. Normaal is dat na 6 maanden maximaal de antistoffen verdwenen zijn en kan de test ter controle worden ingezet om er zeker van te zijn dat de bacterie niet meer aanwezig is. De test kan door uw patiënt in alle rust thuis worden uitgevoerd.

De test wordt gepositioneerd als hulpmiddel bij het diagnosticeren van helicobacter pylori bij klachten in het maag-darm bereik. De test is eenvoudig toe te passen door leken en geschikt als zelftest. De test beschikt over een uitgebreide en geteste bijsluiter in het Nederlands.

Mocht u meer informatie willen ontvangen (technische documentatie van de test) dan kunt u contact met ons opnemen.

Indien u het nut inziet van deze test voor uw patiënten, dan verzoeken wij u ons ook te contacteren. Wij zullen u dan voorzien van patiënten informatie over dit product en u onder gunstige voorwaarden voorzien van de testen. De advies verkoopprijs voor de consument (via drogist en apotheek) bedraagt € 19,95. Wij kunnen de testen voor uw praktijk echter ook in bulk leveren met een aantrekkelijke korting.

 

 

U kunt contact met ons opnemen via:
Telefoon: 0575 - 574166
Fax: 0575 - 574199
EmailDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maag-Check® is ook eenvoudig te bestellen via: www.testjezelf.nu